Dag 27 – Los Angeles

De tijd tikt langzaam richting het einde van de vakantie. Met nog maar 2 dagen tot het einde van de vakantie.

We moeten zeggen dat we wel uitkijken naar het moment om naar huis te gaan. Weer onze familie en vrienden zien, maar zeker niet te vergeten, de hondjes. Ja daar kijken we toch wel erg naar uit.

Vanmorgen een beetje uit kunnen slapen. Voor het ontbijt zijn we naar de IHOP (international house of pancakes) gereden. Hier weer gegeten alsof we 2 weken geen eten hebben gehad.

Na deze voedselbom weer terug naar het hotel en wederom de zwemkleding aan. Het was vandaag iets warmer, dus lekker bakken in de zon.

Als een ware helden ook even naar de zee gelopen, maar bij het raken van het kleine teentje van het water, riep Fran heel hard: “Kouuuudddd!”. Fran liep als een reiger door het water, omdat er overal zeewier aan haar been bleef hangen.

De zee was onrustig en grote golven volgenden elkaar op. M’n moeder zal trots op me zijn als ik zeg dat ik de zee in ben geweest. Lekker een beetje stoeien met de golven, terwijl Fran heerlijk aan de kant staat met haar voetjes in het water. Frances zegt dat ze niet mocht van haar moeder.

Na heerlijk gelegen te hebben op het strand, zijn we gaan ons om gaan kleden en gaan eten. Fran heeft een restaurant aan de haven gevonden, dus wij in de auto en rijden maar.

Je weet dat het een chique restaurant is als er alleen valet parking is. Dusja, dan maar genieten van deze service.

Wederom heeeerlijk gegeten en genoten van het uitzicht en ondergaande zon.

Lekker op tijd in bed en videoland kijken. Morgen gaan we de spullen pakken en Frances wil rolschaatjes huren om over de boulevard te rollen.

5 thoughts on “Dag 27 – Los Angeles

  1. Heerlijk die pancakes. Ja ook weer blij om jullie te knuffelen. Veel plezier met๐Ÿ›ผ๐Ÿ›ผ๐Ÿ›ผ๐Ÿ›ผ๐Ÿ›ผ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

  2. Jammer dat het binna voorbij is ( ik zal jullie leuke verhalen en mooie foto s missen , maar ook weer fijn om naar huis tegaan .

  3. Ja jullie laatste dagen, wat hebben jullie me laten genieten van deze prachtige reis ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ doe voorzichtig Frances met rolschaatsen ๐Ÿ˜‰ fijne dag ๐Ÿฅฐ

  4. Mario in de zee?? Ben je nog een STEEN tegengejkomen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚?? Als je rolschaatsen huurt wil je er aub ook bescherming bij huren. Dank je geniet van de laatste dag.

Comments are closed.