Dag 26 – Los Angeles

Heerlijk uitgeslapen vanmorgen en heel rustig aan gedaan. Erg genieten aangezien de afgelopen weken veel haasten is geweest.

Allereest even lekker een wasje gedaan in z’n typische Amerikaanse wasserette. Neemt wel wat tijd in beslag, dus mag je 2x raden waar we koffie gehaald hebben.

Nadat de was weer heerlijk ruikt zijn we de zwemkleding bij elkaar gaan pakken en richting het strand gegaan. Het is hier niet bijzonder heet, dus het was niet druk op het strand. In het brandende zonnetje lekker genoten en gebakken.

Graag wil ik wel even opmerken dat Frances fel tegen de podcast van VI Inside was. Ik hou niet van voetbal zei ze, maar met veel pijn en moeite gaf ze het een kans. Het duurde niet lang voordat de eerste kuiltjes in de mondhoeken verschenen. Stiekem toch wel vermakelijk om naar te luisteren.

Dus samen lekker de afleveringen van VI Inside luisteren en genieten van de zon, zee en strand.

In de avond naar Santa Monica pier. Ruim een uur wandelen, maar dan loop je ook langs alle bekende plekken op de boulevard. Zo liepen we langs Muscle beach en hebben we even onze spieren laten zien.

Ook langs het wereldberoemde skatepark. Niet heel spannend, maar wel leuk om even gezien te hebben.

Lopend richting de pier ging de zon onder, wat voor een mooi uitzicht zorgde.

Op de pier hebben we heerlijk gegeten, waarna we een rondje over de pier hebben gelopen. Maar 1 ding moest er gebeuren. Voor ‘maar’ 12 dollar de neus, in de achtbaan over de pier.

Hierna met de Uber naar huis, want we zijn geen atleten om weer 1 uur naar huis te wandelen. Nu lekker nog even op Videoland de serie over Rico Verhoeven en Badr Hari kijken.

4 thoughts on “Dag 26 – Los Angeles

  1. Lekker hoor zo aan het eind van de vakantie een paar relaxmomenten. Geniet nog van de komende dagen.

  2. Nou ja Franny β€œVI” πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    Veel plezier nog bij het relaxen😍

Comments are closed.