Dag 25 – Los Angeles

De laatste bestemming van onze vakantie, maar gelukkig zijn we hier een aantal dagen om onze vakantie goed te kunnen afsluiten.

Vanmorgen lekker uitgeslapen en het plan van vandaag nog eens onder loep gelegd. We zouden op het strand gaan liggen, echter was de weersvoorspelling geworden dat het 22 graden zou worden. Zo flexibel dat we zijn, hebben we een nieuw plan gemaakt.

We zijn in de auto gestapt, met uiteraard een bak koffie van de Starbucks, en naar de walk of fame gereden. Hier liggen sterren op de grond van heel veel beroemdheden. Leuk om even gelopen te hebben, maar vooral veel opdringende mensen die je iets willen aansmeren.

Even een aantal foto’s gemaakt bij een paar sterren en wat winkels bezocht. Wederom wat souvenirs gekocht voor thuis.

Hierna zijn we naar Beverly Hills gereden. We hebben overwogen om een bezichtiging van een huis te gaan doen bij een van de huizen daar, maar denk niet dat we in aanmerking komen. Een hotel in deze buurt bood een suite aan voor 3500 euro per nacht. Wel een beetje gangbare prijzen in deze buurt.

Vanuit hier naar Rodeo Drive gereden. Rodeo Drive staat bekend om zijn dure winkels. Leuk om hier even gekeken te hebben, wel van buiten, want binnen kom je uiteraard niet zonder platina creditcard.

Vanuit hier naar het observatorium. Een uitkijkpunt boven op de berg, waarbij je over heel LA kunt uitkijken. Vroeger was dit een plek waar ze alles deden op het gebied van sterrenkunde, onderzoek naar de zon en alles wat daarmee te maken heeft. Ook hing er nog een werkende pendulum. Super interessant om te zien dat door de draaiing van de aarde, de pendulum elke 7 minuten een klein stukje verder gaat. Frances haakte af bij het zien van een bal die heen en weer zwaait.

Na dit “spektakel” van het pendulum, zijn we naar buiten gegaan en hebben we 2 stoeltjes gepakt en genoten van de zonsondergang. Dit keer wel romantisch zonder een vervelende kerel die alles ging uitleggen.

Morgen gaan we het stranddag idee nog eens proberen en in de avond naar de Santa Monica pier.

3 thoughts on “Dag 25 – Los Angeles

  1. Jaja rustdagπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ik zou het vandaag met muscle beach proberen😎

    1. Toch wel weer veel gelopen denk ik😜. Hoop dat het straks wel strand weer is voor jullieπŸŒžπŸŒžπŸ’‹

  2. Leuk weer om te zien 🀩 jullie hebben wat afgelopen, maar zo prachtig allemaal πŸ‘πŸ‘ fijne dagen πŸοΈπŸοΈπŸ–οΈπŸ„πŸ˜˜πŸ˜˜

Comments are closed.