Dag 28 – Los Angeles

Zo, dat was hem dan. De laatste dag van deze vakantie voordat we weer naar huis gaan. Maar niet getreurd, voor de trouwe lezers, er komt nog 1 afsluitend samenvattend verhaal als we thuis zijn.

Vanmorgen zijn we weer naar de IHOP gegaan. Potverdorie wat kan je daar toch heerlijk eten. Ik snap wel waarom de Amerikanen vaak wat steviger zijn. Pannenkoeken en Belgische wafels met slagroom, aardbeien, banaan en ga zo maar door. Je eet je vingers er bij op…

Hierna gingen we iets doen, waar ik nog niet zeker van ben of ik dit wel in de blog wil vermelden. We zijn naar de pedicure gegaan….

Tjah, dan onderga je het maar. Toch enigzins nieuwsschierig loop je die zaak binnen. Je plaats je billen in een super zachte stoel. Opeens begint de stoel te bewegen en blijkt het een massage stoel te zijn. Oke dit begint me wel te bevallen…

Voetjes in warm water, waar ze maar verschillende producten in bleef gooien. Ik dacht dat als ze een soort heksendrank aan het maken was en dat m’n voeten straks superkrachten hebben.

Kortom, heb ik heerlijk genoten en is m’n vooroordeel over mannen bij de pedicure totaal weg, want ik ga volgende keer mooi mee. Ik heb poezelige voetjes, daar zeg je u tegen.

Met de poezelige voetjes richting de rolschaatsen, want Frances had een hele duidelijke wens “Ik wil rolschaatsen op de boulevard van Santa Monica.” Dan probeer je haar er nog van af te praten, maar ze was volhardend.

Eindstand stond Frances op 2 prachtige rolschaatsen en reed ik gezellig mee op een Fat E-bike. Ik begon vrolijk te trappen, al bleek er snel een gashendel te zitten. Dat waren dan ook de enige trap omwentelingen die ik heb gedaan.

Ik moest van Frances vermelden dat ze niet is gevallen, aangezien mama ook meeleest. Ze had alles goed onder controle en heeft vooral erg genoten. Bucketlist onderdeel kan afgestreept worden.

Na een flink rondje rollen over de boulevard zijn we nog even de laatste souvenirs gaan scoren en richting het hotel.

De koffers hadden we al gepakt vandaag en m’n kofferstress is weg. Alles past en binnen de gewichten, dus we zijn helemaal klaar voor morgen.

Nu lekker naar het restaurant voor ons laatste avondmaal hier aan de andere kant van de wereld.

Tot “morgen”, voor jullie overmorgen in Nederland!

7 thoughts on “Dag 28 – Los Angeles

 1. Mooi hoor die zachte kant van je. En, heb je superpower in je voeten gekregen? Ik wens jullie een goede reis morgen. Jullie kunnen terugkijken op een prachtige vakantie. Ik heb er ook van genoten en met plezier jullie verhalen gelezen. Tot vrijdag !

 2. Ook daar lijk je op je mamsi “ heerlijk dat geknutsel aan je voeten.
  Ja aan alles komt een eind. Allles zit in de koffers maar alle herinneringen staan in jullie geheugen gegrift en mocht je toch dingen kwijt zijn kan je ze altijd in het blog terugvinden😉
  Het was heerlijk om jullie zo te zien genieten .Tot morgen en veilige reis terug.😍

 3. Fijn om een schoonzoon te hebben met poezelige voeten😂🤣
  Heel veel dingen af kunnen vinken van de bucket list deze reis. Wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt
  dat neent niemand meer af en zit voor altijd in jullie hart vastgelegd.
  Nu ook weer fijn lekker naar huis.
  Goede ✈️✈️ reis terug tot morgen 💋❤️

 4. Wat een mooie en fijne afsluiting van jullie vakantie , stoer hoor van fran op de rolschaatsen. Jullie kunnen terugkijken op al jullie mooie herinneringen en belevenissen van deze reis . Een goede terug vlucht weer naar huis ☀️😊

 5. Heb genoten van jullie verhalen!
  Echt een schitterende vakantie hebben jullie gehad!
  Liefs Mark en Cait

 6. Wat heb ik genoten van jullie verhalen en foto’s! Heel leuk dat jullie het zo bijgehouden hebben en ik vind het stiekem jammer dat de verhalen nu stoppen. Wat moet ik nou gaan doen tijdens werktijd? (grapje!) Ik zag zojuist op insta dat jullie al geland zijn inmiddels, dus fijne terugreis hoef ik jullie niet te wensen. Hopelijk is alles voorspoedig verlopen. Tot snel! 🥳🥳

Comments are closed.