Dag 15 – Las Vegas -> Zion

Vanochtend hebben we de gokkende mensen nog één keer aanschouwd om 8.30 ’s ochtends en daarna zijn we vertrokken richting Zion. Onderweg natuurlijk een koffietje gehaald bij de Starbucks en dan kunnen we er weer tegenaan.

Na een rit van 3 uur waren we aangekomen in Zion. Tijdens deze rit zijn we in wel 3 staten geweest, namelijk: Nevada, Arizona en geëindigd in Utah. Hiermee zijn we ook gelijk in een andere tijdszone beland. De klok is een uurtje vooruit gegaan.

Gisteravond hadden we een route uitgekozen die we met de auto konden rijden, waarna we uit zouden komen bij een hike trail.

Wederom weer een prachtig stukje natuur hier in Zion. Voor het eerst weinig groen en vooral veel oranje kleurige stenen. Hier hebben we de camera natuurlijk weer bij gepakt.

Halverwege de route werden we getrakteerd om een kudde berggeiten. Een heel grappig gezicht hoe die beesten ineens denken om de weg over te steken en ook gewoon gaan. Een kudde toeristen stond hiervan de smullen en de camera’s werden erbij gepakt.

Aan het einde van de route zijn we aangekomen bij de hike trail. De zon was inmiddels verdwenen en donkere wolken hadden het overgenomen. In het park hadden we geen internetverbinding, dus hadden we het erop gegokt om toch te gaan wandelen.

Helaas hadden de weergoden andere plannen en begon het te regenen en niet een beetje ook. Dan maar schuilen onder de rotsen. Toen het ook nog begon te onweren hebben we besloten om terug te gaan naar de auto. Morgen proberen we het opnieuw.

Omdat we het hotel nog niet in konden hebben we een rondje gedaan door de Walmart in de buurt. Dit verveeld nooit. Het blijft leuk om te zien wat die gekke Amerikanen allemaal verkopen in zo’n winkel. Van appels tot autobanden, televisies en Halloween verkleedspullen.

Vanavond geven we de beentjes wat rust, want morgen gaan we de geplande wandeling van vandaag alsnog doen en gaan we naar de Narrows. Ik ben benieuwd.

6 thoughts on “Dag 15 – Las Vegas -> Zion

  1. Dat donkere weer levert wel prachtige plaatjes op. Wat een mooie fotos🤩
    Vergeet je waterschoenen straks niet en houd je camera goed fast😂 je schijnt daar nogaal makkelijk in het water te vallen😂😂😂😂

  2. Wat een donkere wolken zeg niet normaal. Morgen maar terug inderdaad. Veel plezier 💋🤩

  3. Wat een prachtige foto’s, jammer van de donkere wolken maar geeft een mooi plaatje . Mooi om al die verschillen in de natuur te zien. Van de gokkasten naar de rotswanden. Morgen wordt het vast beter weer voor de hike ☀️☀️😉

Comments are closed.