Dag 23 – Sedona -> Palm Springs

Vandaag is het moment aangebroken dat we echt weer richting de kust gaan rijden. Inherent aan dit gegeven is dat de eindfase van deze vakantie is aangebroken.

Het was niet heel spannend vandaag. Ruim 5,5 uur over kaarsrechte wegen met 85 MPH op de teller (135 km/u). Het is niet erg inspannend rijden hier. Normaliter ben ik na 5,5 uur rijden wel een vorm van vermoeid, maar het is hier zo prikkelloos rijden dat je niet snel moe wordt.

Wat wel een uitdaging is om de verveling tegen te gaan. Uiteraard hebben we veel gesprekken, maar na 23 dagen met elkaar is het soms ook even lekker om te luisteren.

Podcast van Geuze en Grogels (Monica Geuze & Kai Gorgels) heeft toch 2 uurtjes gevuld. Het luistert opzicht prima weg.

Aangekomen in Palm Springs ingecheckt in het resort. Mooie kamer en een leuke omgeving. Palm Springs daarintegen is echt geen bal aan, dus liggen we na deze reisdag lekker in bed.

Fran die kijkt haar videoland serie, terwijl ik de vrije training van de F1 aan het kijken ben.

Morgen naar L.A., heel veel zin in.

Ohja, vandaag is m’n vader jarig, dus hieperderpie hoeeeraaaa!

4 thoughts on “Dag 23 – Sedona -> Palm Springs

  1. Deze dagen moeten er ook zijn. Gewoon lekker ff geen prikkels. Herkenbaar ook dat als je zolang met zn tweeën reist wat afleiding en gewoon je eigen ding doen ook lekker is. L.A. zorgt dan weer voor de nodige gesprekstof🤩

  2. Nou, nog even relaxen op het mooie strand van Palm springs en alle mooie indrukken nog eens verwerken.
    Wat een prachtige foto’s 🥰

Comments are closed.