Dag 22 – Grand Canyon -> Sedona

Vandaag vroeg uit de veren, want we wilde de Desert View Drive vandaag rijden. Dit is een route langs de rand van de Grand Canyon. Daarna karren we door naar Sedona voor een quad tour.

Om 9 uur zaten we in de auto. De route liep helaas iets minder langs de rand van de Grand Canyon dan gedacht. Wel hebben we een 2x een korte stop gemaakt bij viewing points. Snel wat fotootjes gemaakt en door. De quad tour was geboekt voor 13.00, dus er was wat lichte haast geboden.

Bij het binnenrijden van Sedona zijn de mooie rode rotspartijen gelijk zichtbaar. Het zijn echte eyecatchers.

Bij aanvang van de quad tour kregen we een helm, bandana en een eeuwenlange uitleg over het quad rijden. De beste man bedoelde het allemaal goed, maar trager had niet gekund. Gelukkig stonden we maar een half uur in de brandende zon weg te smelten.

De tour door het prachtige gebied maakt veel goed. Ook al reed de beste man op veel stukken ook erg traag, was het weer een leuke ervaring. We hadden een duo quad, dus gedurende de tour, hebben we steeds gewisseld wie er reed.

Na de tour zijn we door gereden naar het resort. We kunnen zeggen dat dit de leukste accommodatie tot nu toe is. Allemaal schattige huisjes en het park was leuk aangekleed met fonteintjes en een zwembad. Achteraf jammer dat we hier maar 1 nachtje zijn.

Morgen staat er een lange rij dag op de planning van 5,5 uur naar Palm Springs. Ook daar slapen we maar 1 nachtje omdat dit een tussenstop is voordat we naar Los Angeles gaan. Dit om te lange reisdagen te voorkomen.

5 thoughts on “Dag 22 – Grand Canyon -> Sedona

Comments are closed.