Dag 11 – Sequoia -> Barstow

Vandaag een kort ritje voor de boeg. Het begin was nog wat bochtig, maar al snel veranderde het in de herkenbare kaarsrechte snelwegen. Frances heeft Amerikaanse wegen de gehele rit getrotseerd.

Bij aankomst zijn we blij met de keuze van het hotel. Heerlijke kamer en goede faciliteiten. Blijkbaar is het ontbijt inclusief, wat niet op Booking.com stond, dus dat is weer een mooi meevallertje.

Zoals in het vorige verhaal beschreven zit er dichtbij een outlet store. De vangst is matig. De prijzen zijn niet veel lager en het aanbod erg saai. Morgen onderweg naar Las Vegas zou nog een betere en grotere outlet zitten.

Met 3 Levi’s shirts en 1 nieuwe portemonnee, zijn we retour hotel gegaan. Nu lekker een beetje relaxen, want morgen gaan we naaarrrr LAS VEGAS! Heel veel zin in.

Morgen komt er weer een langer verhaal, met mooie foto’s.

3 thoughts on “Dag 11 – Sequoia -> Barstow

  1. Op naar Las Vegas. Daar zullen wel andere temperaturen zijn dan in Lake Tahoe zoals in de sidebar staat. Goeie reis en succes in het “Nevada Welcome Center”.

  2. Ik ben weer bij hoor! Vraag me direct af…Hoe gaat het met Fran en haar stuitje!? Zelf een keer mee gemaakt en 2 weken amper kunnen lopen of zitten…kreeg al weer pijn tijdens het lezen.

    Heel veel plezier en ik kijk weer uit naar de volgende verhalen! 🥳🥳

Comments are closed.