Dag 4 – Lake Tahoe

Allereerst willen we iedereen bedanken voor het actief meelezen van onze verhalen. Super leuk om alle reacties te lezen, doet ons erg goed.

Het hotel waar we verblijven is wel erg matig. Het bed loopt schuin naar het midden, waardoor je ’s nachts naar het midden rolt. Erg gezellig, maar niet midden in de nacht. Ook hangt er een muffe lucht en is schimmel in grote mate aanwezig. Dit hotel krijgt dan ook geen 5 sterren review van ons.

Vandaag zou het gaan regenen en dat deed het. Omdat hiken in de regen niet veel aan is, moesten we een alternatief zoeken.

We zijn het hele meer rondgereden. Frances heeft de rit, van maarliefst 3 uur met haarspeldbochten, flinke klimmen en prachtige uitkijkpunten, gereden. Uiteraard mooier met de zon, maar met de wolken die door dit dal heel bewogen ook een mooi beeld.

Na rondje te hebben gemaakt kwam weer de vraag boven: “Wat gaan we nu doen?”.

Ik kan het zelf nog bijna niet geloven, maar ik stelde voor om naar een groot shoppingmall te gaan op ongeveer 45 minuten rijden. Vol ongeloof keek Frances mij aan en zei uiteraard volmondig ja.

Nou daar gingen we weer, in de auto en over de berg naar de stad Reno. Om bij Reno te komen moesten we de berg over. Een prachtige kronkelweg met als hoogste punt 9000 voet / 2700 meter.

In de shoppingmall wat kleding gescoord voor prijzen waar je in Europa alleen maar van kan dromen. Frances liep met een grote glimlach de ene winkel uit en de andere in.

Na een tijdje te hebben geshopt, zijn we weer naar het hotel gereden. Hier zijn we lekker even gaan relaxed en wat hikes aan het uitzoeken voor morgen. Morgen voorspellen ze namelijk prachtig weer, dus gaan we doen waar we hier voor gekomen zijn.

8 thoughts on “Dag 4 – Lake Tahoe

  1. 😂😂ik voorspel een extra koffer mee terug. Jammer van het weer maar goed besteed de tijd. Tja dat beddengedoe is zo een dingetje, komt me ook bekend voor. Maar dat is het leuke aan reizen . You never know wat you really get😜 en alles went.Fijne hikes vandaag 👋

    1. Heerlijk he dat shoppen. Zeker als de prijzen ook leuk zijn. Op naar morgen met ☀️☀️☀️☀️💋💋💋

  2. Dus morgen gaan jullie doen waar je voor gekomen bent? Ben benieuwd. Dat was niet shoppen dus? Is die selfie nou gewoon met de Samsung of die superdeluxe Canon camera? Leuke foto van jullie.

  3. Heerlijk he dat shoppen. Zeker als de prijzen ook leuk zijn. Op naar morgen met ☀️☀️☀️☀️💋💋💋

  4. Heerlijk dat shoppen zeker als de prijzen ook leuk zijn. Op naar morgen met ☀️☀️☀️💋💋💋💋. Liefs ook van papa ❤️

  5. Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen en super leuk hoe jullie ons hierin meenemen , genot om te lezen. Wat het bed betreft wel erg knus natuurlijk 😉. Klinkt weer als een geslaagde dag . Op naar het verhaal van morgen. Lekker genieten saampjes 😘

Comments are closed.