Dag 3 – San Francisco -> Lake Tahoe

Vandaag gaat onze roadtrip echt beginnen, want we mogen de auto op halen. Om 8 uur zijn we vertrokken uit het hotel. We konden de auto pas om 9 uur ophalen, dus hadden we nog alle tijd om te ontbijten. We hadden onze ogen laten vallen op een Frans restaurantje. Beide kozen we voor een ham/kaas croissantje. Bij de eerste hap heb ik mijn zonnebril afgezet en was ik meteen helemaal niet blij. Dit was niet zoals ik het had bedoeld. Geen idee wat ze erin hadden gestopt, maar lekker vonden we het niet… Gelukkig was de koffie daarentegen wel lekker.

Afijn, na het ontbijt richting de Alamo voor de auto. Het heeft ons doen verbazen hoe gemakkelijk we de auto meekregen. Alle credits hiervoor gaan naar Sunnycars, waar we de auto hadden geboekt. We kregen een Mazda CX30 mee. Zo trots al een pauw zat Mario achter het stuur.

Eerst nog even langs het hotel om de koffers op te halen en daarna zijn we richting Lombard street gereden. Deze straat staat bekend als de meest bochtige straat van de wereld. Ondanks dat het maar een kort stukje weg is, telt het acht scherpe haarspeldbochten. Je begrijpt dat Mario hier graag vanaf wilde rijden. Halverwege ben ik dat auto uit gerend om dit op de gevoelige plaat vast te leggen.

Hierna zijn we doorgereden naar de Golden Gate bridge. Hier wilde we graag overheen rijden omdat we hem de afgelopen dagen alleen in de mist hadden gezien. Al snel steeg het enthousiasme in de auto toen bleek dat de Golden Gate in volle glorie te zien was met een heerlijke zonnetje op de achtergrond. We zijn gelijk gestopt bij het eerste viewing point om hier wat fotootjes van te schieten.

Vervolgens zijn we over de brug gereden en was Sacramento de volgende bestemming. Hier vielen we met onze neus in de boter. Er was een chalk & music festival aan de gang. Dit was in een park. Er stond een live band te spelen, er stonden overal foodtrucks en kraampjes met spullen. Op alle paden werd gekrijt. Zowel jong en oud hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten. Na een kort bezoek zijn we verder gereden naar de eind bestemming van vandaag, Lake Tahoe.

Onderweg blijft er veel te zien. We hebben veel verschillende landschappen gezien, waardoor je niet verveelt raakt. Lake Tahoe ligt in de bergen, dus de temperatuur is een aantal graden gedaald, maar dat doet niks af aan dit prachtige gebied.

Vanavond moeten we nog even wat te eten scoren en dan gaan we morgen de omgeving verkennen.

5 thoughts on “Dag 3 – San Francisco -> Lake Tahoe

  1. Wat een geluk. Golden Gate zonder mist!!! Leuk om te lezen. Mooie auto ook. Let op he want de sheriff staat achter een cactus met een lasergun!!!

    1. Wat een bofkonten zijn jullie. De golden bridge in het zonnetje geweldig.
      Op naar de volgende mooie bestemming 💋💋💋💋

  2. Wat een bofferds de Golden Gate in het zonnetje🤩. Ik kan me er alles bij voorstellen “ Mario big smile” in de auto. De vulling in de hamkaas croissant zal iets met cremecheese geweest zijn. 😂😂Daar houden die cowboys van😜 leuk jullie schrijven om de beurt🤗verheug me al op jullie volgend verslag👋

  3. Fraai hoor, de brug in de zon. Scheelt weer wat photoshop werk! Rij voorzichtig in die slee 🙂

Comments are closed.