Dag 1 – Alblasserdam -> San Fransisco

Na heel lang wachten is hij daar dan eindelijk, dag 1 van onze reis aan de westkust van Amerika.

Deze vakantie begon vroeg, heel vroeg. Om 4.15u werden we uit onze diepe slaap gehaald door onze wekkers. Bij het uitzetten van de wekkers zag ik dat de KLM een sms had gestuurd dat de vlucht met 50 minuten is vertraagd. Heel vervelend allemaal, dus wekker even een half uur verplaatst en nog even wegdommelen.

De laatste dingen inpakken en dan voor 4 weken de voordeur achter je dicht trekken. Gek idee dag je binnen de kortste keren aan de andere kant van de wereld bent.

Alles in de auto en op naar Gouda, waar Gerbrand klaar stond om ons naar Schiphol te brengen. Super lief dat hij ons op dit tijdstip naar het vliegveld wilde brengen, nogmaals enorm veel dank.

Nog een goede knuffel en dan op naar de bagage afgifte. Binnen recordtijd zaten we aan ons ontbijtje in de vertrekhal. 40 minuten van de Kiss&Ride tot je alle obstakels voorbij bent.

Over de vlucht kan ik kort zijn. Lang, heel lang! Stil zitten is nou niet echt een van mijn top kwaliteiten, maar met een aantal goede films, spelletjes en babbelen met Frances was het aardig te doen.

Aangekomen op San Francisco ging alles erg soepel. Uiteraard een tijd moeten wachten voor de border control, maar na een aantal vragen over wat we komen doen, mochten we vrolijk verder lopen.

Hotel is prima, niet veel bijzonders. Ondanks de vermoeidheid zijn we naar Pier 39 gelopen. Wat een leuke en bruisende plek, hier komen we morgen zeker terug. De Golden Gate lag in de mist, maar we hebben nog 2 dagen om het perfecte plaatje te schieten.

Tijdens het eten werden de oogjes kleiner en kleiner, waarna de beslissing is genomen de handdoek te gooien. Na 23 uur wakker te zijn en even de wereld te zijn overgevlogen, gaan we nu lekker slapen.

Morgen staat Alcatraz op de planning en Pier 39 (nogmaals).

5 thoughts on “Dag 1 – Alblasserdam -> San Fransisco

  1. Heel veel plezier op deze fantastische reis. Ben zo benieuwd naar al jullie verhalen. Ga ze allemaal lezen.

  2. Het is net of ik een stuk van Papa zit te lezen jullie hebben precies de zelfde schrijfstijl😂😂😂. Ben benieuwd naar jullie verhalen en avonturen. De kop is eraf en het avontuur is begonnen. Have fun🤩

  3. Zo dat was wel ff een reis zeg.
    Nu heerlijk genieten van jullie roadtrip.
    Veel plezier xxxx

Comments are closed.