Dag 9 – Mataró -> Perpignan

Dag 9 Mataró -> Perpignan (163km)

Vandaag is officieel de terugreis van start gegaan. We gaan onze hoofdbestemming verlaten om weer richting het noorden te rijden. Onze volgende stop wordt Perpignan, net voorbij de grens het mooie Frankrijk in.

Het plan was om nog even een paar uurtjes zon te pakken op het strand van Mataró en dan in de middag te gaan rijden. Helaas zat het weer niet mee, dus zijn we vast gaan rijden. Met ons dakkie dicht hoefden we maar een kleine 2 uur in de auto te zitten. Hoe dichter we bij onze bestemming kwamen hoe mooier het weer werd.

Na de 2 uurtjes kwamen we aan in het hotel. Bij het inchecken leek het ons een goed idee om het ontbijt gelijk te betalen voor de komende dagen. In de lift naar boven realiseerden wij ons dat we een appartement hebben in plaat van een hotelkamer.

Kortom, die 35 euro hadden we beter op zak kunnen houden.

Snel onze zwemspullen gepakt en richting het strand gereden. Tenminste Frances reed, dan wel op aandringen van mij. Voor Frances de eerste keer in de bebouwde kom in het buitenland. Spannend maar het ging goed.

Op het strand nog een potje Yahtzee gespeeld, die ik natuurlijk weer heb verloren. Omdat ik erg moe was was ik qua humeur nou niet op m’n sterkst. Laat Frances nou op dat moment enorm de behoefte hebben gehad om met mij de zee in te gaan.

Nou daar ging ik hoor, met een chagrijnig hoofd richting het water. Met 2 strand badges met een balletje en wat tijd, kwam er wel weer een glimlach. Tjah er schuilt een klein golden retrievertje in mij. Ik zie een balletje en heb moeite me te weerhouden om er als een dwaas achter aan te rennen.

Nou nu ik weer blij was, konden we rustig alle spullen pakken en naar het hotel. Eerst nog 20 minuten gezocht naar de parkeergarage, welke voor ons op miraculeuze wijze was ‘verplaatst’. Na even zoeken toch gevonden.

In het hotel ben ik begonnen aan de blog, want vanavond gaat het er niet meer van komen!

Leuk om nog even te vermelden: WIJ GAAN SAMENWONEN. Vanaf oktober zullen we in Rotterdam gaan wonen!

PS. We hebben ook nog gezond gedaan!

Gezond doen worden we steeds beter in!

3 thoughts on “Dag 9 – Mataró -> Perpignan

  1. Lekker bruin geworden??.😅
    Weer op de hoogte van jullie vakantie uitstapjes😍
    Weer leuk om te lezenxx

  2. 😂😂😂ik hoop dat Frances heel veel balletjes in jullie nieuwe huis heeft liggen, want daar schijn je blij van te worden😜
    gooien maar Frances🎾
    Veel plezier in Perpignan en alvast gefeliciteerd met jullie nestje😍

  3. Lekker hoor. Het woord terugweg klinkt altijd zo vervelend als je op vakantie bent maar jullie hebben nog een paar dagen. Geniet er maar van en ook leuk voor jullie dat het samenwonen gaat gebeuren. 👍👍👍

Comments are closed.