Dag 3 – Carcassonne

Dag 3 Carcassonne

bloger

Vandaag hebben we de dag rustig op gestart. Na een ontbijtje in het hotel zijn we erop uitgegaan in het centrum van Carcassonne.

Waar ik erg blij van werd, waren de paraplu’s boven de hoofdweg in het centrum. Ze waren er in alle kleuren, maar bovenal werd de straat voorzien van schaduw. De temperatuur ging inmiddels al richting de 30 graden, dus de paraplu’s werden door ons zeer gewaardeerd. 

Tussendoor kon ik het natuurlijk niet laten om naast het stadje ook de winkels te bekijken. Mario werd hier ook erg blij van. Niet dus. Ach ja.. hoort erbij, we hebben voor hem wel 4 broeken gescoord.

Verder zijn we naar een voor Mario bekende plek geweest. De sluis van Canal du Midi. Ik had nog nooit een werkende sluis gezien. Gelukkig was Mario daar om mij dit met alle plezier uit te leggen. Zeker met deze temperaturen was dit geen straf aan de waterkant.

Tussen de middag zijn we even gaan schuilen voor de zon op onze kamer MET AIRCONDITIONING. Hier hebben we ons prima vermaakt met een potje Skibbo. Gelukkig won Mario, anders was de sfeer een stuk minder geweest de rest van de dag.

Zoals beloofd, was de middag actief. We hebben ons vanmiddag op en top aapjes gevoeld. We hebben een parcours gedaan door de bomen. Wat ondanks deze temperaturen goed te doen was. Het windje daar hoog in de bomen was erg lekker.

Klimmen, klauteren en gaan met de zipplines, heerlijk. Ondanks de hoogtevrees van Mario, hebben we ons er zonder kleerscheuren vanaf gemaakt. Stiekem best een beetje trots op hem.

Voor vanavond staat nog op de planning om naar een open podium te gaan in het centrum. Voordat we dat gaan doen, gaan we eerst lekker uiteten. Wel snel natuurlijk.

(geschreven door Frances<3)