Dag 12 – Barstow -> Las Vegas

Vivaaaaaa LAS VEGAAASSS! Ja ja jaaaa, het is zo ver!

Maar eerst nog even naar gisteren avond. Hoe gingen we de avond vullen in Barstow? Via een vage website kwam ik op een Facebook pagina terecht van een drivein bioscoop. Iets wat we nog nooit hebben gedaan, dus even iets eten en dan naar de film.

Het was niet druk. Met 5 andere auto’s stonden we daar op een super groot parkeerterrein. Radio station naar 106.1 FM en je luistert zo mee met je eigen speakers. Natuurlijk wel een belachelijk grote bak popcorn genomen, die maar voor de helft is opgegaan. Niks voor mij om popcorn te laten staan, maar meer dan dit ging er echt echt echt niet in. De film was trouwens de Equalizer 3, matige film trouwens. Hoef je niet heen te gaan, maar voor de ervaring was het leuk.

En dan *Tromgeroffel*….. LAS VEGAS!. Na een rit van net 2 uur, kwamen we aan in Las Vegas. Het is een erg bijzondere gewaarwording dat je 2 uur alleen maar zand ziet en plotseling een mega stad.

Eenmaal aangekomen bij het hotel bleek al snel dat er iets niet helemaal goed was. Lange rijen bij de incheck balie en vooral veel chagrijnig kijkende mensen. Wat bleek, storing in het inchecksysteem van het hotel. Moesten later terugkomen. Naja we zijn op vakantie, hebben geen haast dus dan maar wat tijd overbruggen.

We zijn op de heenweg naar Las Vegas een outlet binnen gegaan, echter was dit echt vergane glorie. Alle winkels waren leeg en was ook geen kip meer te bekennen. Nu bleek dat er in de buurt een grote outlet zat, dus zijn we daar maar heen gegaan om te tijd te doden.

Laat ik over dit deel heel kort zijn. Ik kijk er niet van op als de bank mijn morgen belt of ik wel helemaal goed in m’n hoofd ben. Te veel gekocht, voor lage prijzen. Prijzen waar je in Europa nooit in de buurt gaat komen.

Na het “shoppen”, zijn we teruggekeerd naar het hotel. Al snel bleek de storing te zijn opgelost en konden we na een wachtrij van 15 min inchecken.

Ik blijf het bijzonder vinden hoe de Amerikanen reageren als je zegt dat je uit Nederland komt. Ze hebben WER-KE-LIJK waar geen idee waar het ligt, al doen ze alsof ze het zo aan kunnen wijzen. Zo hoorde ik vandaag dat de VIKINGEN uit Nederland komen…. Achja, bijzonder volk die Amerikanen, wel vermakelijk.

Het is tijd om naar de strip te gaan. In mijn herinnering was het minder ver lopen allemaal, want met een stappenteller van ruim 19.000 zijn de beentjes toch wat vermoeider.

We hebben expres nog geen hotels bezocht, aangezien we het gras nog niet voor onze eigen voeten willen wegmaaien voor de komende dagen. Wel zijn we even gaan kijken bij de Bellagio fontein. Ik vond het wederom magisch! De dansende waterstralen op de beat van Billie Jean, maakte mijn ogen groter en groter. Ik voelde me dat kleine jochie weer, dat precies op diezelfde plek stond in 2008. Frances vond het leuk, maar had vooral honger. Morgen zal ze het vast veel mooier vinden πŸ˜‰

Ik kan nu uren blijven typen over alles wat ik gezien heb vandaag, maar dan wordt deze, nu al te lange, blog nog langer. Zo ontzettend veel indrukken allemaal.

Tot morgen.

OHJA, het gaat goed met het stuitje van Frances. Lange zitten in de auto is nog wat onprettig, maar ze loopt al weer als een raket door de menigte in Las Vegas.

5 thoughts on “Dag 12 – Barstow -> Las Vegas

  1. Volgens mij vermaken jullie je nog prima! Geen scheldende Polen in de rij? Veel plezier daar en wie weet win je je reis wel terug!

  2. Heel veel plezier daar in Vegassss.
    Alles op zwart zou ik zeggenπŸ™ƒπŸ€£πŸ’‹

  3. Dat met die lange wachtrij bij het inchecken herken ik wel. Inderdaad een paar scheldende Polen voor ons in de rij🀣🀣🀣. Geen tijger in je badkamer tegengekonen vanmorgen. Kijk uit voor de roeffies. Is sterk spul. Voor je het weet ben je weer getrouwd. Veel plezier nog daar.

  4. Je moet Franny ook eerst wat te eten geven,voordat je op stap gaatπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Comments are closed.