Dag 18 – Bryce Canyon -> Page

Vanochtend zijn we rustig aan opgestart en na het ontbijt gelijk in de auto richting Page gestapt. Deze rit neemt 2,5 uur in beslag.

Het was alweer 500 mijlen geleden, maar vanochtend gaf de auto weer eens een storing aan in de versnellingsbak. Je went eraan… Natuurlijk is er geen Alamo in de middle of nowhere. Hopelijk blijft onze ”ragbak” rijden totdat we hem in kunnen ruilen voor auto nummer 4.

Bij aankomst in Page zagen we dat er een Starbucks was, aangezien het al 3 dagen geleden was dat we lekkere koffie hadden gehad, zijn we hier gelijk heen gereden. In Zion en Bryce was er namelijk geen Starbucks te bekennen. Hoe kan dat nou???

Het was nog te vroeg om in te checken, dus we moesten ons zien te vermaken. Geen punt. Eerst zijn we langs de supermarkt geweest voor een broodje. Ik kon mijn geluk niet op, want ik had Gouda kaas gevonden. Als een echte kaaskop kon ik eindelijk weer een broodje ”gewone” kaas eten. Die gekke Amerikanen eten alleen maar cheddar of swiss kaas.

Hierna zijn we doorgereden naar, je raad het niet, de Walmart. We waren op zoek naar een statief voor de camera, zodat we ook leuke foto’s van samen kunnen maken, zonder hier elke keer anderen toeristen voor te moeten strikken. Al hebben ze hier wel een goede tactiek, ze bieden aan om een foto van ons samen te maken, maar willen hier uiteraard wel een foto voor terug. Dit werkt prima met een smartphone, maar dit is een ander verhaal met onze camera.

Al snel hadden we een statief gevonden, voor ook nog een leuk prijsje en hij is zo klein in te klappen, dat hij zelfs in de koffer past.

Na ons bezoek aan de Walmart zijn we doorgereden naar de Horseshoe Bend. Deze stond hoog op ons lijstje om te bewonderen. De Horseshoe Bend is een hoefijzervormige meander van de rivier de Colorado.

Inmiddels was het 12.30 en 32 graden. Een perfect moment voor een wandeling van 2,5km naar dit mooie stukje natuur. Wij liepen nog in onze lange broek omdat het in de Bryce Canyon maar 10 graden was vanochtend. Snel in de auto omgekleed, ingesmeerd en gaan met die banaan. Petten waren we overigens weer vergeten te kopen in de Walmart, maar ach met deze temperaturen heb je die toch niet nodig….

Na zo’n wandeling heb je dan wel een prachtig uitzicht. Beide waren we erg verbaasd hoe diep de kloof was. Hier hebben we de camera natuurlijk weer bij gepakt. Al hoe wel ik niet te dichtbij de rand mocht komen van mister hoogtevrees, hebben we dit mooie natuur fenomeen geprobeerd vast te leggen.

Op de terugweg naar het hotel hebben we nog maar een bezoekje aan de Walmart gebracht. Dit keer toch maar 2 petten gekocht.

Inmiddels konden we inchecken in het hotel. Na het inchecken hebben we gelijk onze zwembroek aangetrokken en zijn we naar het zwembad gegaan.

Vanavond hebben we een rustige avond, want morgen hebben we een drukke planning. ’s Ochtends gaan we naar de Antelope Canyon en ’s middags brengen we een bezoek aan Monument Valley.

5 thoughts on “Dag 18 – Bryce Canyon -> Page

  1. Wat een prachtige fotos. Niet te vroeg naar de Antilope Canyon gaan , de beste fotos maak je als de zon het hoogst staat.
    Franny is zou vooruit lopen Mario verteld je wel waarom๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  2. Wat een plaatje wederom. En inderdaad voorzichtig bij de randen afstand houden๐Ÿ˜œ
    Petten zijn niet overbodig met zulke temperaturen ๐Ÿ™ƒ
    Veel plezier weer๐Ÿ’‹โค๏ธ

  3. Wat moeten jullie een hoop opslaan om dat allemaal te verwerken, bijzonder weer, have a nice day ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Comments are closed.