Dag 11 – Pergignan -> Montpellier

Dag 11 Perpignan -> Montpellier (157KM)

Vanochtend hebben we alweer voor de vijfde keer onze spullen gepakt om naar het volgende hotel te vertrekken. Dit hoeven we dus nog maar twee keer te doen.

Na een ontbijtje zijn we dan echt vertrokken. Het was maar een korte reis van 1,5 uur. Goed te doen dus.

Na het inchecken, zijn we gelijk de toeristen uit gaan hangen. We zijn vertrokken richting de Promenade du Peyrou.

Promenade du Peyrou

Onderweg voelde ik me al niet helemaal lekker worden. Ik had weer eens te weinig gedronken. Gelukkig hadden we nog een geheime voorraad waterflesjes en siroop in de auto. Onder dwang van Mario heb ik een fles leeggedronken en hebben we flesjes meegenomen. Ik kon er weer tegenaan.

Bij de promenade moesten natuurlijk weer foto’s geschoten worden. Hierbij een kleine impressie.

Aangezien het erg warm was, hebben we hierna een kleine pauze ingelast. We zijn even op een terrasje gaan zitten. Als we er dan toch zijn, nemen we ook maar wat te eten.

Wat eten betreft nemen we steeds verstandigere beslissingen. We hebben dan ook een lekkere Cesar salade gegeten.

Hierna konden we weer verder. We zijn naar le jardin des pantes gegaan. Ook hier kon Mario zijn hart ophalen met zijn camera. Er zijn dan ook leuke plaatjes geschoten.

Na een tijdje door het park te hebben gelopen, kreeg Mario jeukende enkels en zijn we weer terug gegaan richting het hotel.

Hij wilde dan ook gelijk een douche nemen. Dit zat er helaas niet in. Er kwam geen warm water uit de kraan. Er ging dus een belletje richting de receptie.

Na veel ongeloof van de receptioniste mochten we verhuizen naar een andere kamer. Hier deed de warm water kraan het gelukkig wel.

Vanavond gaan we eens kijken wat de stad van Montpellier ons te bieden heeft. Morgen gaan we nog voor een lekker dagje aan het strand.

2 thoughts on “Dag 11 – Pergignan -> Montpellier

  1. Jeukende Enkels? Waar krijg je dat van dan😜😜. Mooie foto’s. Je kan zien dat MAW – fotografie toch wel een respectabele onderneming is al komt deze keer de top foto toch echt van Frances als je het hebt over perfecte timing👏👏👏👏. Geniet nog van jullie laatste dagen.

    1. Frances had een selectie gemaakt van alle foto’s. Zonder mijn weten zijn al mijn goede foto’s er uit gehaald. De foto’s die je nu ziet zijn maar even snel gemaakt!🤔😉

Comments are closed.