Dag 10 – Perpignan

Vanochtend zijn we de dag wat moeizaam gestart. Mario had vannacht het geweldige idee om de airco uit te zetten omdat hij bang was verkouden te worden. Het was maar liefst 32 graden geworden in de kamer. Dit bleek nou niet echt een temperatuur waarin ik lekker kon slapen. Had ik hem ’s nachts toch maar weer aangezet….

Afijn. Toch maar met frisse tegenzin opgestaan om te ontbijten. We zijn natuurlijk weer in Frankrijk, dus de kaas word weer vermeden.

Na het ontbijt zijn we vertrokken richting het waterpark: Aqualand. Toen we aankwamen, zagen we dat het al erg druk was. Bij de kassa bleek je een Fast Pass te kunnen kopen. Er was niet veel voor nodig om Mario hiertoe over te halen.

Wat hebben wij bij elke glijbaan weer plezier gehad van de Fast Pass. We konden alle rijen zo voorbij lopen. Nog leuker op onze banden stond zelf VIP. Zo hebben we ons dan ook de hele dag gevoeld.

We hadden de onderwater camera bij ons, dus tijdens het glijden zijn we druk bezig geweest met filmen. Deze filmpjes kunnen allemaal in de aftermovie.

Wel moesten we een beetje inkomen. Bij de eerste glijbaan had Mario namelijk een foto gemaakt in plaats van een filmpje.

Een paar uur later wilde ik Mario filmen toen hij van een glijbaan af ging. Nou ja… dat was de bedoeling. Tijdens het eerste filmpje zat Mario er niet eens tussen en voordat ik een herkansing kreeg was hij al beneden. Oeps….

Naast glijbanen was er ook een stroomversnelling rond het park. Hier moest natuurlijk een kleine fotoshoot gedaan worden!

Vlak voordat we weggingen wilde we nog één keer van een glijbaan. We kozen voor een halfpipe. De eerste keer ging dit hartstikke prima. Deze laatste keer ging het wat minder toen we halverwege ineens uit de band vielen. Mario kwam pijnlijk op zijn elleboog terecht. Gelukkig kwamen we met de schrik vrij en is het alleen wat blauw geworden.

Wel was de pret gelijk over en zijn we terug gegaan richting het hotel.

We konden het niet laten om toch nog even de laatste aflevering te kijken van La Casa de Papel. Erg spannend! Nu weer wachten op seizoen 4…..

Nu gaan we ons even opfrissen en gaan we kijken wat er ’s avonds in Perpignan te beleven valt.

3 thoughts on “Dag 10 – Perpignan

  1. Jeetje ff nog 1x en dan vlieg je uit een band wat heftig zeg. Gelukkig niks ernstig aan over gehouden. Had anders af kunnen lopen. Voor de rest erg leuke foto’s weer.
    Weer een leuke dag om op terug te kijken😎

  2. Geen kaas……. maar gelukkig wel worst😜en overheerlijk baquette met zoute boter😋
    Verbaasd me nix dat Mario uit de band is gevallen😉hem kennende kon het niet hard genoeg gaan🤗 . Veel plezier en doe de airco maar lekker aan😴

  3. Altijd leuk zo’n aquapark. Voor de aftermovie is een Gopro ook erg leuk. Moet je er natuurlijk wel mee om kunnen gaan. Nou ja, het zag er weer uit als een leuke dag.

Comments are closed.